Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

@TUDelftBb

Upgrade Blackboard to SP14 – next weekend

The weekend before Christmas, we will be upgrading our current Blackboard 9.1 SP11 environment to SP14. We will be starting the upgrade process on Friday evening December 19th around 18:00 hrs and will be working throughout the weekend. We hope to have the new version up and running by Sunday night December the 21st.

Please keep in mind that Blackboard will be unavailable during this period and that if you have any deadlines during this time frame that you make alternative arrangements.

More information about the coming upgrade will become available on the ICT Maintenance page this week. Osiris and all other systems can be reached as normal during the Blackboard upgrade.

With the new Service Pack several bugs that are currently in Blackboard are fixed, a couple of tools have been improved, and new features will become available. Next week you can expect a blog post with the highlights of Blackboard 9.1 SP14.

Be Sociable, Share!

1 comment