Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

@TUDelftBb

Blackboard is available again

Blackboard is back online. Unfortunately not on the new version. During the upgrade we ran into some issues we knew we could not solve in time to be back online again tomorrow. Therefor we decided to restore Blackboard, so it is still the same as it was this morning before we started the upgrade.

We had hoped to be on the new version now. We are going to sort out, what causes the issues and prepare for a new upgrade probably just before Christmas.

Our read-only environment is corrupted due to the restore, but we do not need that environment at the moment. Blackboard is back online and we will stay online.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.