Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

@TUDelftBb

Blackboard upgrade postponed

Due to unforeseen circumstances the Blackboard upgrade is postponed.

We had to make the difficult decision to postpone the Blackboard upgrade due to a major issue we were not able to fix. The upgrade will not be possible before the start of the new academic year. A new date will be scheduled after consulting all parties involved.

The blocking issue, which we discovered during our test process, turned out to have more influence within Blackboard than we first thought. The last few weeks we haven been working on solving this issue together with the support staff from Blackboard, but we were not able to come to a satisfying result.

As soon as we know more about the new upgrade plan we will inform you.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.